BCR Open România

Turneul international feminin de tenis BCR Open Romania 2011 constituie cel mai important eveniment de profil organizat vreodata in Romania.

Pentru competitia dotata cu premii in valoare de 100.000 de dolari, la care se adauga ospitalitatea, Academia de Tenis Herastrau din Bucuresti isi deschide portile in a doua jumatate a lunii iulie. Pe 16 si 17 vor avea loc meciurile de pe tabloul de calificari, iar incepand cu 18 si pana pe 23 iulie, cele de pe tablourile principale.

32 de jucatoare, printre care si unele clasate intre primele 100 din lume, vor figura pe tabloul principal de simplu, iar 16 echipe se vor confrunta pentru intaietate la dublu. Pe langa cecuri importante in bani, castigatoarele se vor alege si cu un bagaj consistent, de nu mai putin de 150 de puncte, care le va permite sa faca un salt considerabil in clasamentele WTA.

BCR Open Romania se afla in prezent intre cele 10 turnee feminine de prim rang, de categoria $100.000+H, din calendarul Federatiei Internationale de Tenis (ITF), iar din 2012 are toate sansele sa marcheze inca o premiera: cel dintai turneu WTA gazduit de tara noastra.

Multe dintre jucatoarele din Romania aflate pe pozitii inalte in ierarhia mondiala la zi sunt mandre sa joace acasa, pe zgura de la Bucuresti.

sursa: bcropen.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s